HANDTÄNGER

HANDTÄNGER
Avbitare, Bultsaxar, Elektroniktänger, Handsaxar, Motortänger, Rörtänger, Spårringstänger, Hovtänger, Flacktänger, Kombinationstänger, Håltänger, Skaltänger, Kabelsaxtänger, Popnitstänger,
Med en mängd olika stansverktyg, startade 1828, företagets långa historia av VBW. Tillbaka i 1900 påbjöd VBW ett brett sortiment av handverktyg för byggbranschen, för installationsbranschen och industrin. Genom historien bevittna en lång rad viktiga patent för innovationskraft av VBW-verktygsmakare.

Som ett exempel kan nämnas från 1949, ett patent. Det är då revolutionerande "med ambitiösa Wasserpumpenzange" som idag befinner sig som "Den röda med gul prick nr. 188" i sin nuvarande version i VBW program. Baserat på samma patent fångade "Red 966" med enorma mängder av världen. Idag är det fortfarande en av de bäst säljande vattenpump tången någonsin.

En av kärnkompetens VBW är utan tvekan "smide". VBW har inom Stahlwillw Group avancerade smide hammare med sofistikerade kringutrustning: Induktiv och lednings uppvärmning, egen effektiv Gesenkebau med CAM gränssnitt för CAD-ritningar, höghastighetsfräsning och galvanisering.

VBW har blivit uppköpta av Stahlwille, men de säljer sina produkter under namnet VBW

 


Förfina sökning